Alla inlägg den 26 januari 2008

Av Kupka - 26 januari 2008 11:23

Kd är ungefär lika tidsenliga som skumma sekter som forfarande hävdar att jorden är platt. I tv uttalade sig en äldre man från Kd häromdagen angående könsneutrala äktenskap. Han fick en fråga från journalisten där hon undrade varför Kd var emot detta. Jo, det är nämligen så, sa han, att syftet med äktenskapet är reproduktion.  Och så länge inte två människor av samma kön kan reproducera sig, så är det inte befogat med äktenskap.


Men hallå Kd, skärp er. I era ansträngningar att hitta argument för er uråldriga syn på kärlek, har ni väl ändå nått absurditetens gräns. Om det enda syftet med äktenskap är reproduktion, varför är det då tillåtet att gifta sig när man som kvinna passerat klimakteriet? Då kan man ju inte längre reproducera sig! Eller om man är steril (ofrivilligt eller frivilligt), då blir det inte heller barn.


Det är hög tid att Kd inser att i dagens Sverige borde det vara självklart att man får gifta sig oavsett om det är med en person av samma kön eller inte. Man gifter sig av kärlek, inte för att reproducera sig. Så det så!

Ovido - Quiz & Flashcards