Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Kupka - 31 mars 2008 19:21

På vägen hem från jobbet idag kändes det verkligen att det var vår i luften. Vinterjackan var väldigt varm att ha på sig. Fåglar kvittrade och det fanns vårblommor precis i varenda trädgård jag gick förbi.


Bestämde mig för att gå på vårshopping i stan och det blev både vår-kappa och vårskor samt lite nya strumpor. Lyckades dessutom undvika 2 plastpåsar (miljötänkande), och pulade ner alltihop i den stora kasse jag fick när jag köpte kappan. Har jag då inte redan vår-ytterkläder? Jovisst, men ingenting som passar ihop med kjol. Jag hade en gammal trench-coat förut, men den åkte ut när jag röjde i garderoben i vintras. Tog fram den och provade och den var så mycket 80-tal att det var löjligt. Jätte-vaddar i axlarna. Jag såg inte klok ut!

Av Kupka - 31 mars 2008 11:35

Min själ och kropp säger till mig att jag måste bli diciplinerad när det gäller min arbetstid. Denna vecka har jag bestämt mig för att inte ta hem datorn om det inte är ABSOLUT nödvändigt, utan arbeta de 8 timmarna som är normalt. Hoppas lite energi kommer tillbaks med denna strategi. Men det är svårt med gränserna när jobbet är roligt. Men blir det för mycket, så kan det gå åt skogen. Och det vill jag ju inte.


Denna vecka ska jag äntligen vara med på kör-repetition med Motetten. Jag har övat flitigt på Bach under veckorna som gått. Hoppas att det gett resultat. Men det får torsdagskvällen utvisa.


Har också kommit på ett sätt att stretcha musklerna i höft-regionen så att det inte gör så ont längre. Jag har känt mig som en gammal tant de senaste veckorna. Men nu tror jag som sagt att ett botemedel är funnet.

Ovido - Quiz & Flashcards