Alla inlägg den 7 september 2008

Av Kupka - 7 september 2008 10:30

Igår träffades vi som gick klass N3 1978 på Polhemskolan i Lund. 9 personer mötte upp utanför Lunds central kl 15. Orginalplanen var att gå till Stadsparkscaféet, men det hade oturligt nog stängt hela dagen just igår. Det blev Lundias uteservering i stället. Riktigt mysigt ställe med mjuka soffor och fåtöljer och klassisk, dämpad musik i högtalarna. Där satt vi med öl, kaffe, vin eller vatten och uppdaterade oss om vad alla jobbade med nuförtiden. Y hade tagit med sig ett fotoalbum med bilder från vårt pyjamasparty i trean och en paddlingstur (som jag själv inte var med på, men som jag hörde var äventyrlig och regnig).

Kl 18 slog vi oss ner vid vårt bokade bord på Mediterranean grekisk restaurang. Fortsatt prat, men nu satt vi lite annorlunda så man fick prata med någon som man inte hunnit prata så mycket med på Lundia. Ytterligare 4 personer anslöt på restaurangen, så vi var totalt 15 st av 27 möjliga klasskompisar.

Framåt 23-tiden bröt vi upp och gav oss ut i stan och Lundakalaset. På Stortorget hade man satt upp tält, scen och en dansbana. Några av oss tog en svängom till dansbandsmusik innen det var dags att hitta någonstans att ta en öl. Det blev Botulfs. Truppen minskade så vi var inte så många som blev kvar där. Till sist var vi bara 3.

Det är något speciellt med att träffa människor som man kände väl för 30 år sedan och som man idag egentligen inte känner så väl. Men det blev många intressanta och öppna diskussioner. Jag ser redan fram emot nästa träff som blir om 5 år enligt traditionen.

Ovido - Quiz & Flashcards