Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Kupka - 26 augusti 2008 13:56

Igår i SDS fanns en artikel om swingerklubbar och ganska detaljerade beskrivningar om vad som försiggår på en sådan session. Många läsare upprördes av att man skrev s.k pornografisk text i deras trygga morgontidning. Och någon hade till och med rivit ut sidorna så att  inte barnen skulle få syn på dem. I samma morgontidning kan man också läsa om krig, mord, våldtäkt och annat våld som förekommer runt om i världen. Vem river ut dom sidorna? Är det okej för ungarna att läsa om det? Ann Heberlein hade ett sunt inlägg i dagens tidning.

För några år sedan var jag i Texas i tjänsten. Jobbade då tillsammans med en kille, tvåbarnsfar, född och bosatt i staten. Han ansåg det var en självklar rättighet att ha vapen. Han var upprörd över att man visade nakna kroppar i tv. Jag frågade vilket han skulle välja om han var tvugen

1) låta sin dotter se en annan person i närbild bli skjuten i huvudet

2) låta sin dotter se ett naket bröst

Enkelt tyckte han. Han lät hellre sin dotter se någon bli skjuten i huvudet.

En annan amerkan, tjej, berättade för mig att när de i skolan duschade efter gymnastiken hade de dusch-bås. Ingen visade sig naken för varandra i tjejernas omklädningsrum.

Man måste väl för fagerlund skilja på vad som är naturlig nakenhet, sex som ett resultat av fri vilja hos den som utövar det och det som är exploaterat porr!?

Ovido - Quiz & Flashcards